Kinek szól az NCD Vezetés-műhely?

  • Aki volt már a közösségében bármilyen típusú vezetői helyzetben.
  • Vagy akinek esélye van erre.
  • Vagy aki tapasztalta már egy közösségben a vezetés minőségét.
  • Aki szeretné jobban érteni a vezetés mélyén meghúzódó mozgatórugókat.
  • Aki vezetőként szeretne egyre krisztusibb, egyre megerősítőbb vezetője lenni a közösségének vagy a szolgálati területének.

Mi történik a Műhelyen?

Két műhelyvezető kísér bennünket a nap során.
Egyéni munkával, beszélgetésekkel, gyakorlatokkal kerülünk közelebb Jézus vezetőkről alkotott álmához.
Megtudjuk saját magunkról, hogy a vezetés különböző dimenziói közül melyekben vagyunk erősek, és mely területekkel érdemes dolgoznunk. Azt is látjuk majd, hogyan viszonyul egymáshoz vezetői életünkben a megerősítő és a vezetői attitűd.

Mit várhatunk a Műhelytől?

Az NCD Vezetés-műhely abban segít, hogy egy vezető helyzetben lévő ember felmérje saját vezetői működésének erősségeit és fejlesztendő területeit. Az NCD megközelítése nyomán ki-ki tisztán láthatja, egyensúlyban van-e szolgálatában a vezető és a megerősítő attitűd, illetve milyen irányban van szüksége fejlődésre, hogy a gyülekezet életében olyan vezetői szerepet tölthessen be, amilyenre Isten meghívta.

Hogyan zajlik a Műhely?

Az NCD Hungary két felkészült és hiteles munkatársa változatos, izgalmas, interaktív műhely során segíti a vezetés témájában való elmélyülést. A nap során van idő kiscsoportos munkára, közös megosztásra és beszélgetésre, valamint egyéni munkára.
Időbeosztás: 1 tréningnap, majd 5×90 perc online kiscsoportos támogató beszélgetés, amelynek során a résztvevők elmélyíthetik a tudásukat és személyre szabott támogatást kapnak a vezetői feladataik értékeléséhez és gyakorlásához. 

Az NCD Hungary időről időre meghirdet Műhelyeket,
de felkérésre is tartunk alkalmakat:
ncd.hungary[kukac]gmail.com