Magától

A Magától című könyv egyszerű, személyes és gyakorlati lépésekben mutatja meg az NCD világszerte több tízezer közösséget érintő, két évtizeden átívelő kutatásának eredményeit: a magától végbemenő fejlődés elvét.

Bár a Természetes Közösségfejlődés (NCD) egyes elemeit már korábban is alkalmazták, de ez a könyv összegyűjtve mutatja fel, mi a közösség feladata a fejlődés érdekében: hogyan tudnak következetesen élni az ajándékaikkal, energiáikkal és erőforrásaikkal, amelyekkel Isten mind egyéni, mind közösségi szinten megajándékozott minden közösséget?

Harmat Kiadó gondozásában jelent meg a NCD gondolatvilágát párbeszédes formában bemutató, rövid, könnyen olvasható, letehetetlen összefoglaló.

A Lélek ajándékainak 3 színe

Hogyan ismerhetjük fel, hogy Istentől milyen ajándékokat, adományokat, képességeket kaptunk?

Mit jelent Krisztus testének tagjaként a gyakorlatban használni az adományainkat, és teret engedni életünkben azoknak a lehetőségeknek, amelyekkel Isten megajándékozott bennünket?

Milyen kézzelfogható változásokra számíthatunk mindennek eredményeképpen?

Christian A. Schwarz a Lélek személyre szabott ajándékainak felfedezésére és kibontakoztatására invitál. Ha felismerjük, mire nem kaptunk és mire kaptunk valójában a Lélektől adományt, az önmagunk, kapcsolataink és közösségünk fejlődésének is fontos eszköze lehet.

A Lélek ajándékainak 3 színe a közösségi élet nyolc minőségi jellemzőjét bemutató sorozat első kötete; a Harmat Kiadó gondozásában jelent meg.

További kötetek

Az NCD Hungary folyamatosan dolgozik azon,
hogy az NCD további kötetei is mielőbb megjelenjenek magyarul.
A fordítások és a kiadások előkészületei zajlanak.