Az NCD folyamata

A folyamat a közösség vezetője és meghatározó tagjai által 30 perc alatt kitölthető online kérdőívvel indul: ez az NCD Állapotfelmérés alapja.

Ezt követően a közösség megkapja saját profilját: kiválasztja, hogy az eredményeknek milyen részletességű és mélységű elemzésére tart igényt. Személyes találkozón, együtt fedezzük fel és ünnepeljük meg a közösség erősségeit, illetve nézünk rá azokra a területekre, amelyeken a közösségnek feladata van.

A közösség szabadon eldönti, mihez kezd a felismert feladatokkal. Szívesen ajánlunk a fejlődést segítő közösségi és egyéni tréninget, lelkigyakorlatot, csendes napokat. Munkatársaink révén örömmel kísérjük a közösséget az egészségesebbé válás útján.

A folyamat megfelelő pontján újabb NCD Állapotfelmérés segítségével tudatosítjuk a változást, hálát adunk az eredményekért, és új elhatározásokkal vágunk neki a következő időszaknak.

Érdeklődj a részletekről:
ncd.hungary@gmail.com

Szolgáltatáscsomagok

Az NCD Állapotfelmérés elvégzése után a közösség kiválasztja, az eredmények milyen mélységű elemzésére tart igényt.
Haladó profil 30 oldalas elemzés, amely mélyebb összefüggéseket is feltár a közösség életének nyolc minőségi jellemzőjéről. A Teljes profil 70 oldalas elemzés, amely nemcsak a közösség életének nyolc minőségi jellemzőjét értelmezi, hanem a közösségi élet mindennapi tapasztalatából fakadó huszonnégy motívum mentén is támpontokat ad a fejlődéshez.

Bármelyik profilt választja is a közösség, az értelmezéshez személyes konzultációval, közös  visszajelző alkalom megszervezésével adunk segítséget.

Az eredmények megértése után, a változás elindításához különböző mélységű és időtartamú lelkigyakorlatokat, csendes napokat kínálunk – akár intenzív, háromnapos tréninget, akár féléves, egy- vagy többéves (havi rendszerességű) találkozókat.

Igény szerint biztosítjuk a folyamat megfelelő pontján az utánkövetés, a további konzultációk és az új felmérés lehetőségét.

Érdeklődj a részletekről:
ncd.hungary@gmail.com