Az NCD online tesztjei saját magunk jobb megimserését segítik, illetve azt, hogy könnyebben megtaláljuk a növekedésünk irányát. Nemcsak saját érdekünkben, hanem a közösségünk gazdagodására is.
3colorworld.org oldalon érhetőek el az NCD International által kidolgozott e-tesztek.
A tesztek elvégzéshez token („zseton”) szükséges, amelyet a 3colorworld.org oldalon lehet vásárolni – de kedvezményes áron (korlátozott számban) az NCD Hungarynél is beszerezhető.

Az NCD Hungary az e-tesztek esetében a kérdéssorok, illetve az eredményprofilok fordításában működik közre. Ugyanakkor a felmerülő kérdésekre igyekszünk legjobb tudásunk szerint válaszolni.
Ha kérdésed van, vagy ha tokent szeretnél vásárolni, keress minket az ncd.hungary[kukac]gmail.com címen.

A Lélek ajándékainak 3 színe teszt

A Lélek ajándékainak 3 színe teszt segítségével megismerhetjük, milyen ajándékokat kaptunk a Lélektől a közösségünk szolgálatára.

A teszt kitöltése két részből áll: megválaszoljuk a kérdőívet önmagunkról, és meghívunk minél több, de legalább két olyan embert, aki jól ismer bennünket, hogy külső szemként elmondják rólunk tapasztalataikat.

Lehetőség van arra is, hogy az egyes kitöltők eredményeit összekapcsoljuk, így akár egy egész közösség ajándék-profilját is megismerhetjük, ha a tagok egyenként kitöltik a tesztet.

Ennek lépéseiben segítenek a következő dokumentumok:
– az eredményünk megosztása;
– az eredmények összekapcsolása.

A vezetés 3 színe teszt

A vezetés 3 színe teszt kérdőíve már elérhető magyarul, azonban a visszajelző profil még angol nyelvű. Dolgozunk a fordításán és feltöltésén.

További e-tesztek magyarul

Az NCD Hungary folyamatosan dolgozik a további e-tesztek magyarra fordításán.

Várható tesztek még:

  • Management-teszt
  • A szeretet 3 színe teszt
  • A lelkiségünk 3 színe teszt
  • A közösség 3 színe teszt